Skip to main content

Viaplayn syyskuun ensi-illat

16 elokuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 16 syyskuuta 2024


Viaplay tarjoaa katsojilleen syyskuussa uutuuselokuvien ja -sarjojen lisäksi odotetun uuden kauden suosikkisarjasta SEAL Team. Amerikkalaissarja on koukuttanut laadukkaan toimintadraaman ystäviä jo kuuden kauden verran ja syyskuun lopussa alkaa vihdoin sen seitsemäs – ja samalla viimeinen – kausi. Ruutuihin saapuu lisäksi valkokankailla aiemmin tänä vuonna nähty särmikäs romanttinen komedia Anyone But You, jossa pääparina nähdään Sydney Sweeney ja Glen Powell. Viaplay tuo tarjontaansa myös lisää katsojien rakastamaa genreä: pohjoismaista realityä. Syyskuun alusta lähtien palvelun kattauksessa on muun muassa Ruotsissa huippusuosittu Paradise Hotel Sweden sekä osallistujiaan rahankäytössä opastava Luxury Trap Sweden.

SARJAT

SEAL Team – kausi 7
Genre: toiminta/draama/sota
Yksinoikeudella Viaplayssa 26.9. alkaen (yksi jakso / viikko)

Huippusuositun sarjan viimeinen kausi starttaa syyskuun lopussa Viaplayssa! Sarjassa seurataan Navy SEAL -eliittiryhmän jäsenien elämää heidän suorittaessaan salaisia ja vaarallisia tehtäviä ympäri maailmaa Yhdysvaltain turvallisuuden takaamiseksi. SEAL Teamin pääosissa nähdään mm. David Boreanaz ja Jessica Paré. Sarjan kaikki aiemmat kaudet ovat katsottavissa vain Viaplayssa.

Power – kaudet 1-6
Genre: rikos/draama
Kaikki jaksot vain Viaplayssa 3.9. alkaen

James "Ghost" St. Patrick on rikas newyorkilaisen yökerhon omistaja, joka elää kaksoiselämää huumepomona. Suositun amerikkalaissarjan yksi tuottajista on Curtis “50 Cent” Jackson. Tämä koukuttava rikostrilleri pitää katsojan viihdytettynä kuuden kauden verran, joten syksyn illoille riittää katsottavaa.

Paradise Hotel Sweden - kausi 15
Genre: viihde/reality
Kaikki jaksot vain Viaplayssa 3.9. alkaen

Ruotsin suosituimpaan realityyn pääsee tutustumaan syyskuussa Viaplayssa. Joukko kuumia sinkkuja kirjautuu sisään luksushotelliin Meksikossa. Pelissä on puoli miljoonaa kruunua ja paratiisissa voi tapahtua mitä tahansa. Katsojille tarjoillaan rakkautta, juhlia, petoksia ja kyyneleitä. Tiistaina 3. Syyskuuta katsottavaksi tulee myös liuta muita pohjoismaisia realitysarjojen kausia, kuten Luxury Trap Swedeniä sekä MasterChef Denmarkia.

Muita syyskuun sarjauutuuksia Viaplayssa, mm:

3.9.
Jäiset tiet kausi 13
Luxury Trap Sweden kausi 34
MasterChef Denmark kausi 10
Swedish Truckers kausi 9
Buying Blind Sweden kausi 1
5.9.
Classified kausi 1
17.9.
Irreverent kausi 1
18.9.
Panhandle kausi 1
25.9.
Upload kausi 2
30.9.
Cops Who Kill kausi 1

ELOKUVAT


Anyone But You (2023)
Genre: komedia/romantiikka
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 8.9.

Särmikäs komedia suoratoistoensi-illassa yksinoikeudella Viaplayssa! Bean ja Benin välit muuttuvat kuumien ensitreffien jälkeen jääkylmäksi. Kun he yllättäen kohtaavat uudelleen matkalla samoihin häihin Australiassa, he päätyvät toimimaan kuten ketkä tahansa kaksi kypsää aikuista: teeskentelemään olevansa pariskunta. Elokuvateatterihitin pääosatähtinä nähdään Sydney Sweeney (mm. Euphoria-sarja) ja Glen Powell (Twisters, Top Gun: Maverick).


Sleeping Dogs (2024)
Genre: rikos/mysteeri/jännitys
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 6.9.

Uuden kokeellisen Alzheimer-hoidon läpikäynyt entinen henkirikostutkija Roy Freeman ryhtyy tutkimaan uudelleen professorin raakaa murhatapausta. Syyttömän miehen kuolemantuomiota ollana pian laittamassa täytäntöön ja Roy taistelee saadakseen muistinsa takaisin tutkiessaan vuosikymmenen takaista tapausta. Synkkä menneisyys ryhtyy pikkuhiljaa paljastumaan. Koukuttavan jännityselokuvan pääosissa nähdään Russell Crowe, Karen Gillan, Marton Csokas ja Tommy Flanagan.

Chief of Station (2024) 
Genre: toiminta/jännitys
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 27.9.

Entinen CIA-päällikkö saa kuulla, ettei hänen vaimonsa kuolema ollut onnettomuus. Miehen on yhdistettävä voimansa vihollisensa kanssa selvittääkseen salaliiton, joka järkyttää hänen maailmankuvaansa. Toimintajännärin pääosassa nähdään Aaron Eckhart.

Secret Headquarters (2022)
Genre: scifi/toiminta/komedia
Ensi-ilta Viaplayssa 20.9.

Koko perheen toimintakomediassa Charlie kavereineen saa selville, että hänen isänsä on maailman mahtavin supersankari ja heidän kotinsa alla sijaitsee tämän salainen päämaja. Roistot hyökkäävät ja lapsien on puolustettava yhdessä supersankarin kanssa päämajaa  - ja koko maailmaa. Charlien isää eli mahtavaa supersankaria näyttelee Owen Wilson.

Saapasjalkakissa: Viimeinen toivomus (2022)
Genre: toiminta/seikkailu/komedia
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 26.9.

Saapasjalkakissa joutuu toteamaan, että seikkailuelämä on tehnyt tehtävänsä: hän on käyttänyt kahdeksan yhdeksästä elämästään. Kissa lähteekin  etsimään keinoa palauttaa käytetyt elämät. Suomen elokuvateattereissa runsaasti katsojia keränneen koko perheen animaation alkuperäisversion ääninä kuullaan mm. Antonio Banderasta, Salma Hayekia ja Florece Pughia.

Muita syyskuun elokuvauutuuksia Viaplayssa, mm:

1.9.
Triangle of Sadness
Memory
Koirat eivät käytä housuja
Häiriötekijä
Mechanic: Resurrection
The Mechanic
Kursk
Corgi - Kuningattaren koiranpentu
RED
RED 2
3.9.
The Prestige
5.9.
Fisherman's Friends: One and All
7.9.

Monolith
9.9.
Fast & Furious: Hobbs & Shaw
12.9.
Battle over Britain
14.9.
Armageddon Time
19.9.
Sometimes I Think About Dying
21.9.
Accused
28.9.
The Book of Clarence

 

Lisätietoja:

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viaplay Group Finland
erika.miramo@viaplaygroup.com