Skip to main content

Viaplayn marraskuun ensi-illat – mm. John Wick: Chapter 4, Ghostbusters: Frozen Empire ja Viaplay-sarja Katu jolla asun

16 lokakuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 18 lokakuuta 2024

Viaplay tarjoaa marraskuun viihdykkeeksi huippuleffoja Hollywoodista ja kaksi uutta Viaplay-sarjaa. Ensi-illassa nähdään supersuosittujen elokuvasarjojen uusimmat osat: Ghostbusters: Frozen Empire ja John Wick: Chapter 4, sekä kahdella Oscarilla palkittu draama The Whale. Suomalaisnäyttelijä Ilkka Villin ja laulajana paremmin tunnetun Lena Philipssonin tähdittämä ruotsalaissarja Katu jolla asun käynnistyy 17. marraskuuta. Aurinkoa, biletystä ja draamaa pimeyden keskelle tarjoilee marraskuussa starttaava norjalainen realitysarja Villa Rhodos.

SARJAT

Lokakuussa alkaneet Chicago Fire (kausi 13), Chicago P.D. (kausi 12), Chicago Med (kausi 10) sekä Kuka deittailee ketä (kausi 1) ovat käynnissä.
Uudet jaksot viikoittain.

Katu jolla asun – kausi 1
Genre: draama 
Yksinoikeudella Viaplayssa 17.11. alkaen (yksi jakso / viikko, paitsi ensi-illassa kaksi jaksoa)

Sinkkuäiti Nina (Lena Philipsson) asuu kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa idyllisellä omakotitaloalueella. Hänen miehensä kuolema neljä vuotta sitten on lähentänyt naapurustoa entisestään, naapureiden ollessa naisen suurimmat tukijat suuren surun keskellä. Ninalla on ollut samaan aikaan vaikeaa päästää irti vanhasta ja edetä elämässään. Mutta kun hän tapaa Richardin (Ilkka Villi), Nina uskaltaa antaa tunteidensa jälleen herätä. Ilkka Villi tekee sarjassa ensimmäisen ison roolinsa kokonaan ruotsin kielellä. Kuusiosainen draamasarja on saanut inspiraationsa Lena Philipssonin esittämästä ja Orupin tekemästä laulusta På gatan där jag bor.

CSI: Vegas – kausi 3
Genre: rikos/draama 
Yksinoikeudella Viaplayssa 18.11. alkaen (kaksi jaksoa / viikko) 
 
2000-luvun alkuvuosien hittisarjan 2020-luvun uudessa tulemisessa nähdään uusien hahmojen rinnalla vanhoja tuttuja ns. alkuperäisiltä kausilta, kuten Catherine Willows (Marg Helgenberger). Rikospaikkatutkijoiden tiimi toivottaa kauden aikana tervetulleiksi vanhoja kollegoitaan ja omaksuu uusia tekniikoita selvittäessään rikoksia “Sin Cityssa”.

Villa Rhodos – kausi 1
Genre: reality
Yksinoikeudella Viaplayssa, ensi-ilta marraskuussa (yksi jakso / viikko, paitsi ensi-illassa kaksi jaksoa) Tarkka julkaisupäivämäärä tarkentuu myöhemmin 

Villa Rhodoksessa joukko biletystä rakastavia nuoria norjalaisia pääsee viettämään “kaikkien aikojen kesää” Rodoksen bilekeskuksessa sijaitsevassa huvilassa. Tarjotun juhlinnan vastalahjaksi heidän tulee suorittaa erilaisia haasteita. Jos he eivät selviä annettuista tehtävistä, tulee heidän kärsiä seurauksista… Tämä sarja on täynnä biletystä, huonoja valintoja ja draamaa isolla D:llä. 8-osainen Viaplay-sarja on lokakuun lopussa startanneen Kuka deittailee ketä tapaan täysin uusi alkuperäisformaatti.

Marraskuun sarjauutuuksiin lukeutuu myös lukuisia true crime -dokumentteja ja Jamie Oliveria, mm:

7.11. 
The Texas Cheerleader Murder Plot

14.11.
The Killer in My Family - kausi 5

19.11.
Jamie Oliver: Seasons - kausi 1
Jamie's Christmas Shortcuts
Jamie Cooks the Mediterranean – kausi 1
Jamie's 5 Ingredient Mediterranean Meals
Jamie Oliver: Cheats - kausi 1
Jamie Oliver Cooking for Less - kausi 1

21.11. 
Sins of the City - kausi 2
Charmed to Death – kausi 1

ELOKUVAT

John Wick: Chapter 4 (2023) 
Genre: toiminta/jännitys 
Yksinoikeudella Viaplayssa 1.11. alkaen 

John Wick (Keanu Reeves) löytää tavan kukistaa High Table -sarjamurhaajajärjestö. Mutta ennen kuin hän voi ansaita vapautensa, Wickin täytyy kohdata uusi vihollinen, jolla on voimakkaita liittolaisia ympäri maailmaa, sekä ulkoisia voimia, jotka muuttavat vanhat ystävät vastustajiksi. Pääosissa Keanu Reevesin rinnalla nähdään mm. Donnie Yen, Bill Skarsgård ja Laurence Fishburne. Myös elokuvasarjan aiemmat osat ovat katsottavissa Viaplayssa.

The Whale (2022) 
Genre: draama 
Yksinoikeudella Viaplayssa 8.11. alkaen 

The Whale on koskettava tarina englanninopettajasta, jonka aika on käymässä vähiin. Viimeisenä tekonaan hän yrittää saada korjattua välit teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Suurella sydämellä ja terävällä älyllään mies kohtaa syvälle haudatun tuskan ja tukahdutetut tunteet, jotka ovat seuranneet häntä vuosikymmeniä. Darren Aronofskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittää Brendan Fraser, joka palkittiin roolisuorituksestaan parhaan miespääosan Oscarilla.

Ordinary Angels (2024)
Genre: draama
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 15.11.

Ainutlaatuiseen tositarinaan perustuvan elokuvan keskipisteessä on Sharon (Hilary Swank), päättäväinen, mutta vaikeuksien kanssa kamppaileva kampaaja Kentuckyn pikkukaupungissa. Hän löytää uudenlaisen tarkoituksen tavatessaan leskimies Edin (Alan Ritchson), joka työskentelee kovasti ansaitakseen toimeentulon kahdelle tyttärelleen. Edin nuorin tytär odottaa maksansiirtoa, joten Sharon päättää auttaa perhettä ja tehdä mahdottomasta mahdollista. Elokuva on inspiroiva tarina uskosta, arjen ihmeistä ja tavallisista enkeleistä.

Knox Goes Away (2023)
Genre: jännitys/rikos 
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 22.11.

Palkkamurhaaja John Knoxilla (Michael Keaton) diagnosoidaan nopeasti kehittyvä dementia, ja mies alkaa ymmärtää, että hänen aikansa palkkamurhaajana saattaa olla ohi. Mutta tilanne muuttuu, kun hänen etääntynyt poikansa Miles ilmestyy miehen ovelle. Veren peitossa ja likimain puhekyvyttömänä poika pyytää isältään apua. Knox joutuu kilpajuoksuun poliisia vastaan, joka on hänen ja hänen heikkenevän mielensä kannoilla. Pääosanäyttelijä Michael Keatonin ohjaaman jännityselokuvan vahvaan näyttelijäkaartiin kuuluvat myös mm. Al Pacino, James Marsden ja Marcia Gay Harden.

Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Genre: seikkailu/komedia/fantasia 
Ensi-ilta yksinoikeudella Viaplayssa 29.11.

Spenglerin perhe palaa kaiken alkuun ikoniselle newyorkilaiselle paloasemalle liittoutuakseen alkuperäisen Haamujengin kanssa. Ghostbustersit ovat perustaneet supersalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen haamunmetsästyksen uudelle tasolle. Kun muinaisen artefaktin löytyminen vapauttaa pahuuden voimat, sekä uudet että vanhat haamujengiläiset yhdistävät voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailman uudelta jääkaudelta. Elokuvan pääosissa nähdään mm. Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Bill Murray ja Dan Aykroyd. Elokuvasarjan kolme aiempaa osaa ovat myös katsottavissa Viaplayssa.

Muita marraskuun uutuuselokuvia Viaplayssa, mm:

1.11.
Liuta romanttisia jouluelokuvia, mm.
The Jingle Bell Jubilee
Meet Me Under the Mistletoe
A Dash of Christmas
2.11. 
Out of Darkness
7.11. 
Kalak 
9.11.
Blood For Dust 
14.11.
Last Seen Alive
Last Summer (L'été dernier)
16.11. 
Something in the Water
21.11. 
I Used to Be Funny
23.11. 
Spoiler Alert
28.11. 
Das Lehrerzimmer (The Teachers' Lounge)
30.11. 
In Flames

Huom. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lisätietoja:

Iiris Anttonen, Partnership Marketing Project Manager & PR, Viaplay Group Finland
iiris.anttonen@viaplaygroup.com