Skip to main content

Viaplay lanseeraa Suomessa uuden Viaplay Leffat & Sarjat -paketin mainoksilla

9 lokakuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 18 lokakuuta 2024

Hyviä uutisia elokuvia ja sarjoja rakastaville suomalaisille, jotka haluavat säästää rahaa suosikkiviihteestään. Viaplay Group julkaisee 9. lokakuuta alkaen "Viaplay Leffat & Sarjat mainoksilla” -paketin hintaan 8,99 €/kk. Palvelu on kehitetty vastaamaan asiakkaiden toivetta edullisemman hintapisteen tuotteesta sisällöstä tinkimättä. Tilauksella näet suosikkisarjat kuten Chicago-sarjan ja SEAL Teamin, sekä uutuusleffat ja elokuvaklassikot, mutta pienemmällä kuukausimaksulla. 

  • Viaplay Leffat & Sarjat mainoksilla 8,99€/kk
  • Samat suosikkisisällöt – alempi hinta

Viaplay tuo tänään markkinoille uuden "Hybrid Video On-Demand" (HVOD) -paketin, jonka avulla asiakkaat pääsevät käyttämään samaa fantastista Viaplaysta tuttua sisältöä mutta huomattavasti edullisemmin. Mukana on koko Viaplayn sarja ja dokumenttitarjonta, kuten uunituoreet jaksot huippusuositusta Chicago-sarjasta, SEAL Team, Rookie, South Park, Power, Downton Abbey, The Good Doctor ja Walker, sekä laaja valikoima niin kotimaisia kuin Hollywood-elokuvia. Mukana ovat myös lastenleffat ja sarjat Paavo Pesusienestä Ryhmä Hauhun. Lapsille suunnattu sisältö näytetään ilman mainoksia, joten vanhemmat voivat turvallisesti antaa lastensa käyttää palvelua. Uutta sisältöä lisätään palveluun joka viikko.

Uudessa palvelussa mainokset sijoitetaan ​​huolella, jotta katsojalle jää ensiluokkainen katselukokemus. Mainosminuutteja on myös vähemmän kuin tyypillisillä kaupallisilla tv-kanavilla.

Mainosten lisäksi erona alkuperäiseen Viaplay Leffat & Sarjat -pakettiin on, ettei mainoksellisella tilauksella ole mahdollista ladata sisältöjä. Sisältöjä voi katsoa samanaikaisesti kahdella laitteella kuten mainoksettomassakin tilauksessa.   

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme jatkossa upean sisältömme entistä edullisempaan hintaan! Uusi mainoksellinen tilaus on osa strategiaamme tuoda vaihtoehtoisia palveluita kuluttajille ja uskomme että alemman hintapisteen tuotteelle on selkeää kysyntää kotimaan markkinoilla. Näin yhä useampi kuluttaja voi kokeilla Viaplayta ja löytää sieltä itselleen sopivaa sisältöä, on se sitten draamaa, kevyttä komediaa tai hyytävää jännitystä – Viaplay tarjoaa tätä kaikkea!” lupaa Viaplay Suomen väliaikainen toimitusjohtaja Mikael Svensson.

Viaplayn Leffat & Sarjat mainoksilla -paketti on tilattavissa suoraan osoitteessa viaplay.fi.

Lisätietoja:
Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viaplay Group Finland
erika.miramo@viaplaygroup.com