Viaplay dokumenttiuutuus "Max Verstappen - Off the Beaten Track" esittelee formulatähden vähemmän tunnetun puolen

8 helmikuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 12 kesäkuuta 2024

 

Viime vuonna julkaistun suosikkidokumentin "Max Verstappen - Anatomy of a Champion" jälkeen Viaplay ja Verstappen ovat luoneet upouuden sarjan, joka valaisee entistä paremmin kolminkertaisen Formula 1 -maailmanmestarin elämää kuninkuuslajin ulkopuolella.

Verstappen on ilmiö lajissa, joka on jo täynnä legendoja. Hänen hallitsevat esityksensä ja poikkeuksellinen psyykkeensä erottuvat merkittävällä tavalla, jopa parhaiden joukossa. Nyt katsojilla on poikkeuksellinen tilaisuus nähdä Max Verstappen ennennäkemättömällä tavalla, ja tarkastella lähietäisyydeltä hänen intohimojaan myös formularatojen ulkopuolella.

Kolmen kiehtovan 30 minuutin jakson kautta paljastamme Verstappenin piilotetun puolen, jota kamerat eivät normaalisti pääse tallentamaan. Jokainen jakso korostaa Verstappenin intohimoa autourheiluun F1-radan ulkopuolella ja tarjoaa vilauksen hänen luonteestaan ja vertaansa vailla olevasta kilpailuvietistään. Dokumentti tarjoaa katsojille syvemmän ymmärryksen tästä maailmanlaajuisesta supertähdestä ja esittelee hänen rakkauttaan kilpa-autoiluun.

"Max Verstappen - Off the Beaten Track" -sarjassa todistamme Maxin pitkäaikaisen haaveen toteutumista omasta tallistaan Verstappen.com Racing -tiimissä. Eksklusiivisessa kulissien takaisessa materiaalissa Max toimii sekä mentorina että testikuljettajana DTM-sarjassa ystävälleen Thierry Vermeulenille. Sarja vangitsee myös e-kisojen jännityksen, tutkii Maxin omistautumista sim-kilpa-ajoon Team Redlinen kanssa ja lopuksi hänen liiketoimintaosaamistaan manageri Raymond Vermeulenin ohjaamana ja Red Bullin perustajan Dietrich Mateschitzin innoittamana.

Max Verstappen: "Yhteistyö Viaplayn kanssa 'Off the Beaten Track' -dokumentissa on ollut uskomaton matka. Tämä sarja näyttää puolen, joka jää usein Formula 1:n varjoon. "Off the Beaten Track" antaa välähdyksen elämästäni, rakkaudestani moottoriurheilun eri muotoihin ja ihmisiin, jotka inspiroivat minua. Olen ylpeä saadessani tehdä yhteistyötä Viaplayn kanssa tuodessani tämän ainutlaatuisen sarjan katsojille."

Peter Nørrelund, Viaplay Groupin EVP ja Chief Sports & Business Development Officer: "Yhteistyömme Max Verstappenin kanssa Off the Beaten Track -dokumentissa on osoitus sitoutumisestamme eksklusiivisen ja kiehtovan sisällön tuottamiseen. Tässä sarjassa olemme avanneet ovet Maxin puolelle, joka ylittää Formula 1:n nopeatempoisen maailman. Kyse ei ole vain kilpa-ajosta vaan globaalin supertähden olemuksen paljastamisesta. Olemme innoissamme voidessamme tarjota katsojille intiimin katsauksen Maxin intohimoihin ja harrastuksiin, korostaen hänen luonteensa syvyyttä ja kiihkeyttä, joka ruokkii hänen menestystään. Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tämän ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan sarjan, joka tuo uuden ulottuvuuden Max Verstappeniin."

Max Verstappen - Off the Beaten Track -sarjan jakso 1 saa ensi-iltansa yksinoikeudella Viaplayssa helmikuussa, ja jaksot 2 ja 3 seuraavat peräkkäisinä viikkoina. Valmistaudu innostavalle matkalle Max Verstappenin maailmaan!

 

Lisätietoja:

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viaplay Group Finland
erika.miramo@viaplaygroup.com

Tuoreimmat uutiset