Skip to main content

Valioliiga palaa ruutuihin – Viaplaylta ihan kaikki maailman kovimpaan futikseen

9 elokuuta 2024 - Viimeksi päivitetty 16 syyskuuta 2024

Futisfanit ympäri maan saavat pian aihetta juhlaan, kun Englannin Valioliiga jysähtää jälleen vastaanottimien ruuduille. Ensi viikosta alkaen Viaplay näyttää kaikki kauden 380 ottelua suorina lähetyksinä. Viaplaylta saat ihan kaiken maailman kovimmasta futiksesta. Tosipelit alkavat jo tulevana viikonloppuna FA Community Shieldin merkeissä Manchesterin derbyllä 10.8. klo 17.00. Perinteikkäässä ottelussa hallitseva Valioliigan mestari Manchester City hakee revanssia viime kauden FA Cupin finaalista, jossa Manchester United oli lopulta kovempi numeroin 2-1. 

Viiltävimmät studioanalyysit tarjoaa kivenkova asiantuntijatiimimme, jossa kapellimestareina häärivät Pasi Rautiainen, Mika Kottila sekä tällä kaudella uutena nimenä studiotiimiin liittyvä Jonatan Johansson. Urallaan 147 ottelua Valioliigassa pelannut Johansson nähdään studion lisäksi tälläkin kaudella asiantuntijana myös paikan päällä. 

"Viime kaudella sain seurata livenä huippuotteluita kentän laidalla, ja kun tällä kaudella saan myös tehdä studioita Helsingistä, tilanne on aivan loistava. Studiossa on tietysti enemmän aikaa analysoida ja keskustella peliin liittyvistä asioista. Ja tietysti on aina ilo tehdä töitä Mikulin ja Pasin kanssa", tuumii studiodebyyttinsä 1.9. Manchester United – Liverpool -ottelussa tekevä Jonatan Johansson. 

"Kurssikaverini Russell Martin valmentaa Southamptonia. Toivon hänelle onnea, mutta voi olla, että heille ja Ipswichille tulee raskas kausi", Johansson veikkaa. 

Pasi Rautiainen ennakoi, että mestaruustaistelu käydään Pep Guardiolan Manchester Cityn sekä Mikel Artetan Arsenalin välillä. 

"Pep Guardiola ja City on vienyt neljä putkeen, siihen ei ole kukaan ennen pystynyt. Mikel Artetan Arsenal on ollut iskuetäisyydellä jo kaksi vuotta putkeen, olisikohan nyt vihdoin Tykkimiesten vuosi?"

Juontajan tuolilla laivaa ohjaavat Tuomas Tahvanainen ja Ville Klinga. Selostuskopissa Suomen valioliigaääninä kuullaan Ville Kuusisen, Tero Kainulaisen, Mikko Innasen ja Velja Engströmin tulkintaa. Studiolähetyksiä tullaan näkemään jokaisella kierroksella.  

"Akut ovat taas ladattu täyteen, ja Viaplayn kivikova jalkapallotiimi on valmiina todella mielenkiintoiseen Valioliigakauteen. Tuomme tällä kaudella katsojiemme olohuoneisiin entistä enemmän Valioliigan tunnelmaa paikan päältä. Jonatan Johanssonilla vahvistunut studiotiimimme tarjoilee tutusti intohimoista analysointia ja taatusti viihdyttäviä jalkapallokeskusteluja", lupaa Viaplayn urheilupäällikkö Jussi Ranta.  

Kausi polkaistaan käyntiin perjantaina 16.8. Manchester Unitedin isännöidessä Fulhamia. Kauden avausottelu on varustettu studiolähetyksellä. Legendaarisen lauantain kierroksen aloittaa avausviikonloppuna 14.30 sarjanousija Ipswich ja Jürgen Kloppin jälkeisen aikakautensa aloittava Liverpool. Avausviikonlopun toinen studiolähetys alkaa lauantaina klo 14.00. Sunnuntai-iltana Chelsea saa vierailijoita Manchesteristä, kun viime kaudet Valioliigaa mielin määrin hallinnut Manchester City saapuu Stamford Bridgelle. Sitä ottelua ennakoivat paikan päältä Pauli Loukola ja Jonatan Johansson. Maanantain ottelu Leicester – Tottenham päättää avauskierroksen.  

 

Avausviikonlopun ohjelma 

 
PE 16.8. 

21.00 Studio: Manchester United – Fulham, Viaplay, V sport 2 (Tuomas Tahvanainen, Pasi Rautiainen, Mika Kottila. Onsite Old Trafford: Jonatan Johansson, Pauli Loukola. Selostus: Mikko Innanen) 
 
LA 17.8. 

14.00 – 19.30 Studio: Viaplay, V sport 2 (Tuomas Tahvanainen, Pasi Rautiainen, Mika Kottila. 
14.30 Ipswich – Liverpool Viaplay, V sport 2 (selostus: Ville Kuusinen) 
17.00 Arsenal – Wolverhampton Viaplay, V sport 2 (selostus: Tero Kainulainen) 
17.00 Newcastle – Southampton Viaplay, V sport 1 (selostus: Ville Kuusinen) 
17.00 Everton – Brighton Viaplay 
17.00 Nottingham – Bournemouth Viaplay 
19.30 West Ham – Aston Villa Viaplay, V sport 2 (selostus: Mikko Innanen) 
 
SU 18.8. 
 
16.00 Brentford – Crystal Palace Viaplay, V sport 2 (selostus: Tero Kainulainen) 
18.15 Chelsea – Manchester City Viaplay, V sport 2 (onsite Stamford Bridge: Jonatan Johansson, Pauli Loukola. Selostus: Ville Kuusinen) 
 
MA 19.8. 
 
22.00 Leicester – Tottenham Viaplay, V sport 2 (selostus: Velja Engström) 

Viaplayn futissyksyyn kuuluvat myös mm. Bundesliiga, UEFA Eurooppa-liiga, UEFA Konferenssiliiga, Englannin liigacup, FA Community Shield ja Championship. Formula 1 –kausi on kuumimmillaan ja kiekkokauden avaa syyskuun alussa starttaava CHL sekä lokakuussa käynnistyvä NHL. Tähän kun vielä lisätään mm. hiihtolajien maailmancupit ja MM-kisat, MotoGP, darts, UFC, golf, padel, sekä jääkiekon MM-kisat, on urheilufanilla edessä kaikkien aikojen kausi.  

Viaplay - ihan kaikki Valioliigasta! 

 

Lisätietoja:

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viaplay Group Finland
erika.miramo@viaplaygroup.com