NHL tuo Hockey Day -tapahtuman ja jääkiekkolegendat Espooseen keväällä 2024

22 marraskuuta 2023 - Viimeksi päivitetty 23 toukokuuta 2024

NHL Hockey Day in Finland -jääkiekkokarnevaali järjestetään 1.-2.3.2024 Espoon Tapiolassa. Tämä NHL:n, Viaplay Groupin, Espoon kaupungin, Suomen Jääkiekkoliiton ja useiden paikallisorganisaatioiden mahdollistama ilmaistapahtuma on suunnattu kaikenikäisille jääkiekon ja kulttuurin ystäville.

”Todella hienoa, että saamme näin huikean tapahtumakokonaisuuden Espooseen. Olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan kaupunkilaisperheille ilmaistapahtuman, jossa liikunta ja kulttuuri yhdistyvät näyttävästi”, kommentoi Espoon kaupungin Camilo Miettinen.

Tapahtuma pitää sisällään mm. Legenda-ottelun, luistelu- ja jääkiekkoaktiviteetteja niin jäällä kuin sen ulkopuolella, eSports-pelaamista, Leijonaliiga-pelejä, tyttökiekon näytösottelun, Tapiola Sinfoniettan konsertin, jäädiskon ja paljon muuta. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa klo 19 esitettävään NHL:n prime time -otteluun, jossa kohtaavat Winnipeg Jets ja Carolina Hurricanes. Viaplay on tiiviisti mukana koko viikonlopun ajan ja Hockey Dayn tapahtumia voi seurata sekä Viaplayn lähetyksissä että some-kanavissa.

”Ensimmäisen vuoden Hockey Dayn -tapahtuma oli huikea kokonaisuus. On iso asia, että tämä tapahtuma tulee kotikaupunkiini Espooseen. Saadaan taas kova kattaus legendoja jäälle ja voin tässä vaiheessa paljastaa, että mukana ovat ainakin Esa Tikkanen, Pekka Rinne ja allekirjoittanut. Tämä on hieno mahdollisuus meille kaikille tehdä paluu juurille ja ulkojäille, sinne mistä tämä meillä on kaikilla lähtenyt”, hehkuttaa Jere Lehtinen.

”Olemme innoissaan kuin pikkupojat, joille annetaan tikkarit, kun pääsemme yhdessä pelaamaan ulkojäille. Draftaamme tänäkin vuonna Jeren kanssa huippukattauksen paikan päälle Tapiolaan”, Esa Tikkanen komppaa Lehtistä.

 

 

Lisätiedot:

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viaplay Group
puh. 040-5486777 / erika.miramo@viaplaygroup.com

Tedy Salutskij, Street Games Oy, Tapahtumatuottaja
puh.040-0749452 / tedy@sthockey.com

Annina Rajahuhta, Street Games Oy, Tapahtumatuottaja
puh. 050-3646933 / annina@sthockey.com

Tuoreimmat uutiset